Το φροντιστήριο μας

O ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ υπάρχει γιατί διατηρεί πάντα το ΝΕΟ!

Κάποια στιγμή όλα κάνουν τον κύκλο τους. Τότε το παλιό δίνει τη θέση του στο νέο. Τα παλιά εκπαιδευτικά συστήματα ξεπερνιούνται και τα γερασμένα εκπαιδευτικά πρότυπα εξαντλούνται.

Το παραδοσιακό φροντιστήριο, με τις μεγάλες απρόσωπες αίθουσες, τα ξεπερασμένα συστήματα διδασκαλίας, την ξερή αποστήθιση, την έλλειψη προσωπικής συνεργασίας καθηγητή-μαθητή, το φόβο του μαθητή να ρωτήσει, την απουσία ψυχολογικής προετοιμασίας... είναι πια παρελθόν!

Αν πιστεύαμε σ' αυτά, θα είμασταν.... ένα ακόμη φροντιστήριο.


Ο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ συνδυάζει: Δυναμική του νέου Αξιοπιστία του έμπειρου

ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ...

Στο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟ δεχόμαστε Αυστηρά Περιορισμένο Αριθμό μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου και ΤΕΕ, υποψήφιων για όλα τα Επιστημονικά Πεδία.

Βλέπετε, έχουμε επιλέξει ένα σύστημα μικρών ομάδων μαθητών, τη "χρυσή τομή" ανάμεσα σε ιδιαίτερο και ομαδικό φροντιστήριο.

Πιστεύουμε απόλυτα σ' αυτό το συνδυασμό γιατί δημιουργεί μια ατμόσφαιρα προσωπικής επαφής που απελευθερώνει το μαθητή, επιτρέπει τη προσωποποιημένη βοήθεια και ταυτόχρονα κινεί το συναγωνισμό και τη σύγκριση.


Ο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ επιτυγχάνει: Ολοκληρωμένη προετοιμασία Απόδοση την κατάλληλη στιγμή

...ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Στηριζόμαστε σε μια μέθοδο συνεχώς επαναλαμβανόμενων, συστηματοποιημένων γνώσεων που αξιοποιεί και το τελευταίο λεπτό του διδακτικού χρόνου. Γνωρίζουμε ότι μόνο έτσι ο μαθητής θα ανταπεξέλθει στο δύσκολο ωράριο που έχει λόγω των πιεστικών υποχρεώσεών του.

Φροντίζουμε ο μαθητής να γνωρίζει όχι μόνο ΤΙ αλλά και ΓΙΑΤΙ. Να μπορεί μόνος του να "βγάζει" τις κατάλληλες απαντήσεις για κάθε ερώτηση. Οι γνώσεις του ενισχύονται ακόμη, από τη βιβλιοθήκη και τις δωρεάν σημειώσεις.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ψυχολογική προετοιμασία του, με ΤΕΣΤ σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων, τακτικούς διαγωνισμούς και ελέγχους προόδου.


Ο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ επιδιώκει: Σήμερα καλοί μαθητές Αύριο επιτυχόντες

ΝΕΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ...

Για μας, κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Έχει τον ιδιαίτερο, προσωπικό του τρόπο αφομοίωσης των γνώσεων, τα δικά του όρια. Δεν απαιτούμε απλώς σκληρή δουλειά.

Ξέρουμε να δημιουργούμε το κατάλληλο κλίμα, ώστε να ξεδιπλώνει τα πλεονεκτήματά του, να αισθάνεται άνετα, να ρωτά, να συγκεντρώνει τις δυνάμεις του, να βελτιώνει την κριτική του σκέψη, να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.


Ο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ γνωρίζει: Η επιτυχία των παιδιών αποτελεί δικαίωση των προσδοκιών όλων μας

ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...

Στο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟ, καταλαβαίνουμε την αγωνία, τους κόπους και τις θυσίες σας. Έχουμε κοινούς στόχους, την επιτυχία των παιδιών σας. Φροντίζουμε για την τακτική ενημέρωσή σας. Επιδιώκουμε την προσωπική επαφή μαζί σας.

Ελάτε να συζητήσουμε, να γνωριστούμε. Θέλουμε να ξέρετε που στέλνετε το παιδί σας, να πεισθείτε πως το οδηγούμε υπεύθυνα στην επιτυχία.


Ο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ πιστεύει: Η δημιουργική ατμόσφαιρα είναι κίνητρο υψηλής απόδοσης

ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΧΩΡΟΥ

Ο χώρος μας είναι μέρος της φιλοσοφίας μας, την υπηρετεί.

Επιλέξαμε το ύφος, την αισθητική του. Αίθουσες άνετες και με σωστό φωτισμό επιβάλλουν ένα κλίμα ζεστό, φιλικό, μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερου μαθήματος.

Η παρακολούθηση γίνεται ευχάριστη, η επικοινωνία αμεσότερη, η αφομοίωση των γνώσεων πιο αποτελεσματική.

Ο ΛΟΓΑΡΙΘΜΟΣ είναι ένα φροντιστήριο θεωρητικής, θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης, ένα φροντιστήριο ΛΟΓΟΥ & ΑΡΙΘΜΟΥ.

Όμως, πάνω απ' όλα, είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό εργαστήρι που καλλιεργεί μια σύγχρονη αντίληψη εκπαίδευσης, προετοιμάζοντας το μαθητή με σίγουρα βήματα για το επιτυχημένο άλμα.


Είναι το κλειδί της Επιτυχίας!